Muninn et1

Equine Touch også kaldet ET, henvender sig til hele hesten ved unikke, blide og vibrerende bevægelser over hestens bløde væv. ET påvirker bindevæv og celler ved stimulering af meridianbaner og akupunkturpunkter.

Equine Touch stiller ingen diagnose og det vigtigste i processen er at hesten mødes med integritet og med hensyn til dens grænser og behov.

Equine Touch ser på hele hesten og møder den lige der hvor den er her og nu. 

ET har sit udspring i bl.a. Østens filosofi (Aikido, Tai Chi, Qi Gong, mv) og Vestens naturvidenskab. ET arbejder på det bløde ved, dvs. muskler, ledbånd og sener, med bindevævet i fokus, det indeholder mange pauser og er meget blidt samtidig med at det kraftfuldt og dybdegående.

ET manipulerer ikke med knoglerne, og under sessionen får hesten både tid og rum til at reflektere og gå i proces.

ET er ikke terapi i sig selv, men det har vist sig, at man opnår en meget kraftig terapeutisk effekt på en hel del forskellige problemer på hesten, både fysisk og psykisk. De blide og dybdegående moves minder hestens krop på celleniveau om at komme i balance igen, og derigennem stimuleres kroppen til at opnå en ideel tilstand, som påvirker mange forskellige problemer på alle niveauer i positiv retning.

ET består af en serie bløde bevægelser, som udføres over specifikke punkter på det bløde væv, og hele kroppen behandles holistisk uden hensyn til virkelige eller fortolkede problemer. Målet med ET er at lade kroppen nå sit mål: homøostase. De blide bevægelser udføres over muskler, ligamenter og sener. Altså, kun det bløde væv. Bevægelserne fremkalder en dyb afslapning af spændte og trætte muskler, fremmer helbredelse af skadede og atrofierede muskler, lindrer smerter, øger blodcirkulationen, og fremmer lymfedrænagen og meget mere. ET indbefatter ingen manipulation eller justering af skelettet.

Hele kroppen afbalances fysisk og psykisk, energiblokeringer frigøres, og Qi-flow’et i meridianbanerne stimuleres. På denne måde fremmes kroppens egen helbredende formåen på en skånsom måde. Med andre ord: Equine Touch hjælper kroppen hele sig selv.

ET kan stå alene og det kan supplere andre behandlinger som fx traditionel dyrlægebehandling, kiropraktik, osteopati, Bachs blomstermedicin, homøopati osv.

 

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/1/4/f/muninn.dk/httpd.www/equinetouch/templates/muninn_et9/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/1/4/f/muninn.dk/httpd.www/equinetouch/templates/muninn_et9/html/modules.php on line 39

Kontakt: Certificeret Equine Touch Practitioner Maj Westphal - telefon 245 245 20 - mail equinetouch@muninn.dk