saar4 smkonkurrencevelvaer

Til restitution - Efter skade - Før konkurrence - Efter konkurrence - Forkælelse - Velvære - Vedligeholdelse 

Vi bruger alle vores heste forskellige - og netop ordet bruger er vigtigt. Vi forventer at hesten yder for os både til hverdag og konkurrence. Equine Touch er en gave du kan give din hest, samtidig med at du får en hest i harmoni. 

En hest består af mange ting og er en af dem ude af balance vil der være stor risiko for at hesten er ude af balance.

Det gælder muskler, knogler, hove, tænder, rytter, sadel, fold forhold, foder, stald forhold, hestepersonlighed og meget meget mere.

Som heste ejer er det vigtigt altid at lede efter årsagen til problemerne og ikke kun fikse symptomerne. Hvis vi vælger kun at fikse symptomerne og overhøre årsagen, kan vi være sikre på at problemerne kommer igen, på en eller anden måde.

Den gode nyhed er at hesten har en unik evne til at hele sig selv, hvis den har de rette betingelser. Vi skal som heste ejere sørge for at hesten har de mest mulige ideel betingelser.

En god måde at vide hvordan hesten skal behandles er ved at:
Tænk som en hest, vend tingene på hoved (du er et rovdyr, hesten er et byttedyr)
Behandle din hest som en hest, ikke som et menneske
Lyt til din hest, ændre den sig er der sikkert noget galt. Du kan fange mange problemer i opløbet ved at lytte til din hest. De fleste problemer påvirker først psyken, derefter hestens bløde væv (muskler mm.) og til sidst kan forandringer i det hårde væv ses(knogler mm.). 

Equine touch forebygger og hjælper hesten med at hele sig selv. ALLE heste kan bruge Equine Touch.

 

 

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/1/4/f/muninn.dk/httpd.www/equinetouch/templates/muninn_et9/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/1/4/f/muninn.dk/httpd.www/equinetouch/templates/muninn_et9/html/modules.php on line 39

Kontakt: Certificeret Equine Touch Practitioner Maj Westphal - telefon 245 245 20 - mail equinetouch@muninn.dk