MigOgETMIG OG EQUINE TOUCH!


I sommeren 2005 mødte jeg Equine Touch for første gang i Pagosa Colorado USA til en Savvy Conference hos Parelli. Jeg havde længe ledt efter en behandling af heste som var holistisk og som virkede på flere planer til healing og behandling af heste. Jeg prøvede Equine Touch (VHT) på min egen krop og mærkede en forandring med det samme. Jeg blev imponeret over hvor blidt the moves var og hvor stor effekt det havde på mig. Jeg havde fået 5 cm længere højre ben, eller det føltes i hvert fald sådan. Da jeg kom hjem fra USA undersøgte jeg mulighederne for uddannelse i ET, men der var ingen muligheder i Danmark og jeg skulle til England for at tage kurser. Jeg kom aldrig af sted.

 

Så pludselig var der en veninde som havde fået kontakt til Eva, som var ved at blive instruktør og hun ville gerne have os (mig og min veninde) som sine første elever. Vi var så glade. I foråret 2008 var jeg på mit første Equine Touch kursus og det har jeg ikke fortrudt.

At opleve den integretet som Eva underviser med og have mulighed for at lære af hende er en gave.

 

Level 3 med Jock og Ivana i sommeren 2009 ved en helt speciel oplevelse. Den kærlighed til hele hesten og viden fra en dyrlæge om emner fra hove til sadler, er et bevis for mig på at Equine Touch er mere end en ”behandling” af heste, men en helhed, som gør det et stærkt værktøj til at give vores heste det bedste og den bedste mulighed for at hele sig selv.

 

At give en Equine Touch session til en hest er som at give mig selv en gave af meditation og ro og jeg føler tit at hesten har det på samme måde.

Jeg er stadig imponeret over den effekt Equine Touch har på de heste jeg har i mellem mine hænder. Det er tydeligt at hestene overgiver sig til Equine Touch efter kortere eller længere tid (somregel kort tid).

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/1/4/f/muninn.dk/httpd.www/equinetouch/templates/muninn_et9/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/1/4/f/muninn.dk/httpd.www/equinetouch/templates/muninn_et9/html/modules.php on line 39

Kontakt: Certificeret Equine Touch Practitioner Maj Westphal - telefon 245 245 20 - mail equinetouch@muninn.dk